Pravila o zaštiti podataka

Posljednje ažurirano 03. srpnja 2023.

Datum stupanja na snagu: 01. srpnja 2023.

 

Ova Pravila o zaštiti privatnosti opisuju načine kojima Conservum d.o.o., V. Nazora 12, Ivanovec, Čakovec 40000, Hrvatska, e-pošta: info@conservum.com, telefon: 0989616111, prikuplja, koristi i otkriva vaše informacije koje prikupljamo prilikom korištenja naše web stranice (https://www.conservum.com) (“Usluga”). Pristupom ili korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših informacija sukladno ovim Pravilima o zaštiti privatnosti. Ako se s time ne slažete, molimo vas da ne pristupate ili ne koristite Uslugu.

Možemo izmijeniti ova Pravila o zaštiti privatnosti u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti, a ažurirana Pravila bit će objavljena na Uslugi. Izmijenjena Pravila bit će važeća 180 dana od dana objavljivanja na Uslugi, a vaš nastavak pristupa ili korištenja Usluge nakon tog vremena smatrat će se prihvaćanjem izmijenjenih Pravila o zaštiti privatnosti. Stoga preporučujemo da redovito pregledavate ovu stranicu.

Informacije koje prikupljamo:

Prikupljat ćemo i obrađivati sljedeće osobne podatke o vama:

  • Ime
  • E-pošta

Kako koristimo vaše informacije:

Koristit ćemo informacije koje prikupljamo o vama u sljedeće svrhe:

  • Marketing / Promocija
  • Administrativne informacije
  • Upravljanje narudžbama kupaca

Ako želimo koristiti vaše informacije u bilo koje druge svrhe, zatražit ćemo vaš pristanak i koristiti vaše informacije samo ako primimo vaš pristanak, a zatim samo u svrhu za koju ste dali pristanak, osim ako zakon ne zahtijeva drugačije.

Kako dijelimo vaše informacije:

Nećemo prenositi vaše osobne podatke trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima opisanim u nastavku:

  • Oglašavanje
  • Analitika

Tražit ćemo od takvih trećih strana da koriste osobne podatke koje im prenosimo samo u svrhu za koju su preneseni i da ih ne zadrže duže nego što je potrebno za ispunjenje navedene svrhe. Također možemo otkriti vaše osobne podatke u sljedećim slučajevima: (1) radi poštivanja primjenjivog zakona, propisa, sudskog naloga ili druge pravne procedure; (2) radi provedbe vaših sporazuma s nama, uključujući ova Pravila o zaštiti privatnosti; ili (3) radi odgovora na tvrdnje da vaše korištenje Usluge krši prava trećih strana. Ako se Usluga ili naša tvrtka spoje ili budu preuzeti od strane druge tvrtke, vaše informacije bit će jedna od imovine koja će se prenijeti novom vlasniku.

Zadržavanje vaših informacija:

Vaše osobne podatke zadržavat ćemo kod nas 90 dana do 2 godine nakon što korisnički računi ostanu neaktivni ili onoliko dugo koliko nam je potrebno da bismo ispunili svrhe za koje su prikupljeni kako je detaljno opisano u ovim Pravilima o zaštiti privatnosti. Možda ćemo trebati zadržati određene informacije dulje vrijeme, poput vođenja evidencija / izvješćivanja u skladu s primjenjivim zakonom ili iz drugih zakonitih razloga poput ostvarivanja pravnih prava, sprečavanja prijevare itd. Preostale anonimne informacije i agregirane informacije koje vas ne identificiraju (izravno ili neizravno) mogu se pohraniti na neodređeno vrijeme.

Vaša prava:

Ovisno o primjenjivom zakonu, možda imate pravo pristupa, ispravka ili brisanja vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničenja ili prigovora na aktivnu obradu vaših podataka, tražiti da podijelimo (premjestimo) vaše osobne podatke drugom subjektu, povući pristanak koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe nadležnom tijelu i druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Da biste ostvarili ta prava, možete nam pisati na info@conservum.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s primjenjivim zakonom. Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete pristanak za obradu istih u svrhu za koju su podaci traženi, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaše informacije bile tražene.

Kolačići i drugo:

Da biste saznali više o tome kako koristimo ove tehnologije praćenja i vašim mogućnostima u vezi s njima, molimo pogledajte našu Politiku kolačića.

Sigurnost:

Sigurnost vaših informacija važna je za nas i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zloupotrebu ili neovlaštenu promjenu vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i stoga ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo kojih informacija koje nam prenosite, činite to na vlastiti rizik.

Prigovor / Službenik za zaštitu podataka:

Ako imate bilo kakva pitanja ili brige u vezi s obradom vaših informacija koje su dostupne kod nas, možete poslati e-poštu našem Službeniku za pritužbe na Conservum d.o.o., V. Nazora 12, Ivanovec, e-pošta: info@conservum.com. Riješit ćemo vaše pitanja u skladu s primjenjivim zakonom.